≡ MENU

Coaching for Impact
– meer bereiken van je potentie

Jouw gedrag in het puntje van een ijsberg. En wordt gekopieerd. Houd jezelf een scherpe spiegel voor en bekwaam je in meer impact hebben.

 695,00 ex BTW

Categorie:

Beschrijving

Je wilt meer impact hebben. Meer gezond resultaat. Maar uit jezelf.

Het goede voorbeeld?

Voor jou als leidinggevende is effectief gedrag essentieel: je bent het voorbeeld in de organisatie. Iedereen kijkt naar je, of dat je nou wilt of niet. En vaak meer dan je je bewust bent. Gedrag wordt gekopieerd – overal en altijd.

Hoe zit dat bij jou? Ken je je eigen gedrag? En is dat gedrag ook effectief voor de fase en vorm van je onderneming of organisatie?

Spiegel

Hou jezelf daarom eens een frisse spiegel voor. En laat dat doen door een buitenstaander die eerlijk en onafhankelijk is. Dat is de essentie van ‘Effectief gedrag’. Tijdens een gesprek ‘wandel’ je door je huidige gedrag heen. Door het stellen van de betere vraag, door een scherp luisterend oor en een kwinkslag wordt je een heldere spiegel voorgehouden. En je krijgt tips voor andere en effectievere manieren van gedrag.

Aanpak

Om een stevige en objectieve basis te leggen voor het gesprek wordt gebruik gemaakt van een wetenschappelijk gevalideerd gedragsprofiel. Voorafgaand aan het gesprek vul je online de vragen in van het gedragsmodel. Dit gedragsmodel is zeer effectief in het bovenhalen van je meest kenmerkende gedragsstijlen, is simpel en snel te communiceren, goed te onthouden, en biedt een rijkdom aan toepassingsvormen: leiderschap, verkopen, teamwork en carrièrekeuzes.

Belangrijkste resultaten

Het resultaat van ‘Effectief gedrag’ is een verrassend heldere en vernieuwde kijk op jezelf. En concrete aanwijzingen waar jouw gedrag wel of misschien niet effectief is. Tenslotte een handreiking en start van effectiever gedrag.

Doelgroep

Leidinggevenden die het goede voorbeeld willen geven voor de organisatie en verder willen groeien naar integer en authentiek leiderschap.

Logistiek

Het gaat om een sessie van 4 uur op een plaats in overleg, met wandeling. Eventueel kan dit worden gesplitst in twee kortere sessies.

Investering

De kosten zijn €695,- excl BTW, reiskosten, incl. rapport.

Informatie

Bel Bernard de Groot, trainer en facilitator bij FRISSE BRONNEN voor meer informatie:
06 – 1244 6086.

 695,00 ex BTWVoeg toe