Workshop ‘De Geluksmachine’
– zo kies je de auto die je echt wilt

Aanbieding!

Workshop vol auto- en mensenkennis. Verwen jezelf en ken jezelf door het leukste vervoermiddel dat er is: de geluksmachine. Erwin Wijman & Bernard de Groot

 295,00  195,00 ex BTW

Categorieën: ,

Beschrijving

Een workshop vol auto- en vooral mensenkennis, in samenwerking met Erwin Wijman, auteur van het nieuwe boek ‘De geluksmachine. Zo kies je de auto die je echt wilt‘. Erwin is dé expert in autokeuze en personal branding – de auto-fluisteraar. Hij schreef eerder de bestseller ‘Wat je rijdt ben je zelf‘ en ‘Succes met je grote auto‘. Erwin: ‘Auto’s roesten niet, maar automobilisten wel. We zitten allemaal vastgeroest in onze autokeuze. Braaf kiezen we dezelfde auto als onze buurman of collega. Stop ermee, en kies eindelijk voor je droomauto. Voor jezelf. Een stap naar onafhankelijkheid en geluk.

De workshop baseert zich voor een belangrijk deel op het onderscheid tussen de vier gedragsstijlen van het DISC-model: Dominant, Invloedrijk, Stabiel en Consciëntieus. Erwin riep daarvoor de ervaring in van de gecertificeerde DISC-trainer Bernard de Groot. Samen hebben zij niet alleen merken en types toegewezen aan de vier kleuren, maar ook koop-afwegingen en rijstijlen. En nog veel meer gedragingen van de automobilist. Bijvoorbeeld de onuitgesproken houding richting de andere weggebruikers; rood zegt ‘Ik ben sterker en sneller dan jij. Ga opzij!‘, geel zegt ‘Ik ben mooier en leuker dan jij!‘, groen zegt ‘Ik ben aardiger en socialer dan jij’, en blauw zegt ‘Ik ben veiliger dan jij‘. Zo worden keuzes voor auto’s spiegels van achterliggende persoonlijkheidskenmerken.

Artiest Sven Budding werd na het lezen van het boek zo gelukkig en geïnspireerd dat hij spontaan een liedje schreef en een filmpje maakte.

Logistiek

Eerstvolgende gelegenheid is vrijdag 24 november. De workshop start om 12:30 in automuseum Louwman in Den Haag. We eindigen 17:00. In deze dag ervaart u welke gedragsstijl u kenmerkt, welke auto’s en merken daarbij passen, en gaat u naar huis met een grote hoeveelheid nieuwe en toepasbare zelf-, mensen- en autokennis. Een stap naar meer geluk.

Investering

Per deelnemer kost deze workshop €295,-. Introductie-aanbieding in 2017: €195,-. Inclusief in deze prijs is een compleet en persoonlijk DISC-profiel (ingebonden rapport t.w.v. €95,-), toegang tot het Louwman automuseum (t.w.v. 14,-), het boek ‘De geluksmachine‘ (t.w.v. 16,50) en een lekkere lunch met andere auto-genieters (onbetaalbaar).

Informatie

Bel Bernard de Groot, trainer en facilitator bij FRISSE BRONNEN voor meer informatie:
06 – 1244 6086.

 295,00  195,00 ex BTWVoeg toe