Workshop ‘Augmented Reality zien’
– zicht op nieuwe business

In ‘Augmented Reality zien’ ervaart u hoe AR het werk van iedere professional kan verrijken en waardevolle kansen voor nieuwe producten en diensten geeft.

 675,00 ex BTW

Categorie:

Beschrijving

Stel dat u door een gewone bril kunt kijken die u informatie geeft over de complexe machine waar u nu aan werkt, inclusief stap voor stap handleiding. Stel dat u door de stad loopt en daardoor informatie krijgt over de plekken die u bezoekt, inclusief vertaalde versies van alle bewegwijzering en reclames. Stel dat u op kantoor tijdens een vergadering relevante informatie ziet bij het nemen van beslissingen of het ontwerpen van een product. Stel dat u bij het besturen van uw voertuig door uw auto heen kon kijken naar alle kanten en zo ongelukken kunt voorkomen?

Augmented Reality – verrijkte werkelijkheid

Dat kan morgen, of eigenlijk al vandaag, door een nieuwe digitale visuele techniek: Augmented Reality. Een soort bril die extra en waardevolle relevante informatie weergeeft, op de juiste plek en in het juiste formaat, zonder te gebruiker te hinderen.

Een voorbeeld van een aantal toepassingen:

Onbekend maakt nog onbemind

Augmented Reality (AR) is een nog te weinig begrepen technologie die op het punt staat het leven van iedere professional te verrijken, zowel ‘blue collar’ handwerkers als ‘white collar’ officewerkers. Weinig mensen hebben deze brillen met digitale extra’s echt ervaren want de commerciële producten zijn nog maar nauwelijks op de markt. Ook wordt AR verward met Virtual Reality (VR), waarbij de bril een compleet nieuwe wereld laat zien, zonder dat je de echte wereld nog kunt waarnemen – ook veelbelovend, maar totaal wat anders dan AR waarbij je gewoon veilig door onze echte wereld kunt lopen – of liever gezegd: veiliger, want met meer informatie.

Begrijpen en Ervaren

In de workshop ‘Augmented Reality zien – zicht op nieuwe business’ krijgt u zicht op de impact die deze technologie kan hebben. We doen dat interactief, met filmpjes en met echte brillen. We nemen aan het einde de nieuwe ideeën die u met uw team heeft opgedaan door, categoriseren die samen en identificeren kansen voor pilots of proeven die kunnen leiden tot relevante innovaties voor uw bedrijf. Eindresultaat is dat u vervolgstappen kunt gaan zetten om de voordelen van deze technologie om te zetten in een interessante business case.

Logistiek

In een werkdag (10:00 tot 17:00) ervaart u de kansen en wordt u zich bewust van de kansen die de AR-technologie kan bieden aan uw bedrijf. De workshop wordt op een locatie naar uw keuze gehouden.

Investering

Per deelnemer kost de begeleiding van deze workshop €675,- (minimaal 6 personen). Exclusief reiskosten, eventuele huur locatie en materialen.

Informatie

Bel Bernard de Groot, trainer en facilitator bij FRISSE BRONNEN voor meer informatie:
06 – 1244 6086.

 675,00 ex BTWVoeg toe