Evenement ‘Authentiek leidinggeven’
– geef het beste van uzelf

Authentiek leidinggeven plaveit de weg naar meesterschap. Ga mee op geheime reis in Amersfoort, en ervaar nieuwe in- en vergezichten voor jouw eigen weg.

 675,00 ex BTW

Categorieën: ,

Beschrijving

Authentiek leidinggeven is een natuurlijke manier en omhooggaande weg vinden die geen geweld doet aan uzelf, en het beste haalt uit uw team en uw omgeving.

Authentiek leiderschap is een noodzakelijke voorwaarde voor de weg naar meesterschap. Ga op een inspirerende reis en zoektocht naar uw authenticiteit en uw weg tijdens dit unieke programma in het middeleeuwse en moderne Amersfoort.

“Verrassend, verfrissend en inspirerend. Een ervaring die je niet gauw vergeet. Kan ik iedereen van harte aanbevelen.” – Roy Masin, directeur St1 gallery

Rembrandt - De Staalmeesters

Meesterschap

Meesterschap is een term uit de gilden van de Middeleeuwen en nog steeds springlevend. Het bevat de wens om steeds beter en sterker te worden, zowel zakelijk als persoonlijk, want die twee zijn gekoppeld. Gedreven door de wens het beste uit uzelf te halen en te geven.

Een meester heeft al vele plafonds in zijn leven doorbroken: van leerling, naar gezel, naar reisgezel. En een meesterproef afgelegd. Maar blijft streven naar beter. Het gaat immers niet om de bestemming, niet om de status, maar om de reis, de voortdurende groei. Persoonlijk én zakelijk.

Als u het beste uit uzelf en uw organisatie wilt halen en wilt ervaren wat de reis naar meesterschap voor uw groei kan betekenen, kom dan naar dit bijzondere evenement. Wordt verrast en uitgedaagd en ontmoet gelijkgestemden.

“Een prachtig kado dat elke leidinggevende zichzelf zou moeten gunnen.” – Ron Brand, directeur/eigenaar TeamTVA!

Dit onconventionele evenement is tegelijk een training, een reis en een avontuur. Het is gebaseerd op de groeimodellen uit het boek ‘Meesterschap in ondernemen – een gilde voor groei’. De auteur, Bernard de Groot, begeleidt dit evenement en daagt uit tot zelfreflectie met de betere vragen en lakmoesproeven. Met name kijken we naar de A van het model MASTERY: Authenticity.

“Als leidinggevende bent u tegelijk de motor én de rem van de onderneming. Wordt u bewust van de effecten van uw wereld- en uw zelfbeeld, persoonlijkheid en gedrag. En vind de authentieke leiderschapsstijl waarmee u het beste uit uzelf kunt halen. En uw organisatie verder kunt laten groeien.” – Bernard de Groot, Auteur, Reisgezel en begeleider

Geheim en verrassend

Op historische locaties in Amersfoort ontvouwt zich een verrassend programma met echt unieke ervaringen waar u nog lang van zult nagenieten. U krijgt inzicht in de  oorsprong van meesterschap en gilden en hoe die weg er vandaag zou kunnen uitzien voor leidinggevenden. En dat ervaren met alle vijf zintuigen. Dompel uzelf onder in een andere wereld en ga mee op de reis.

“Het verrassingselement trekt je uit je comfortzone; de ideale omstandigheid om samen na te denken, grenzen af te tasten en open te staan voor persoonlijk groei.” – Aad Vermeulen, directeur AATop personeelsintermediair

Aan boord

Het ruim van varend monument de Spits Vita Nova, tevens hotelboot, staat tot onze beschikking zodat we ongestoord gesprekken kunnen voeren.

“Bijzondere bijeenkomst. Je eigen rol staat centraal en je komt jezelf tegen: waarin ben je meester en wat kun je ermee? De groep maakte het zelf met een Gilde als voorbeeld. Bernard als begeleider maakte het compleet. Het was een enorme ervaring, echt een aanrader! ” – Pieter Boots – Directeur Bomacon

Logistiek

Het programma beslaat een volle vrijdag van 10:00 tot 23:00 uur, met mogelijkheid om na te praten en te overnachten. Inloop vanaf 9:30.

“Met een verrassend en afwisselend programma leidt Bernard je mee in de verdieping van je eigen drijfveren als leidinggevende. Door verschillende manieren van meesterschap te ervaren, kom je weer een stapje verder in je persoonlijke ontwikkeling.” – Marianne de Winter – Directeur De Winter Logistics

“Een geestverruimende ervaring die ik iedereen die aan een stap toe is toewens. Een reis langs bijzondere plekken waardoor je in allerlei nieuwe hoekjes van je geest – en daarbuiten – komt.“ – Liesbeth Josiassen – Prima Donna communicatie

Investering

U krijgt een compleet programma inclusief begeleiding, verzorging, sprekers, activiteiten, meesterlijk eten en drinken, het boek ‘Meesterschap in ondernemen’ en een tastbaar aandenken. En natuurlijk zicht op uw weg naar meesterschap. Er is op dit evenement beperkt plaats, vanwege de kwaliteit en ruimte voor interactie, voor minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers. Investering is €675,- ex BTW per deelnemer.

Optie: u kunt aansluitend overnachten aan boord, in de haven, waardoor er ruimte is om eventueel een drankje te nuttigen of rustig na te praten met andere deelnemers. U slaapt in de bijzondere slaapplaatsen in de schipperswoning, het vooronder of het ruim. Voer bij het boeken de code ‘overnachting‘ in, dan wordt er €95 bijgeteld voor overnachting plus luxe ontbijt.

“Ik kan iedereen aanraden om deel te nemen aan het evenement: een schitterend programma met veel afwisseling waar ik regelmatig aan terugdenk. De investering meer dan waard.” – Gert Breman, directeur Share-it! en Fortune hot drinks

Aanbevelingen

Dit programma is aanbevolen door en in samenwerking met de verenigingen VNO-NCW Midden, VNO-NCW West en LWV.

Informatie

Bel Bernard de Groot, trainer en facilitator bij FRISSE BRONNEN voor meer informatie:
06 – 1244 6086.

 675,00 ex BTWVoeg toe