≡ MENU

Workshop ‘Impact reflection’
– spiegel voor zingeving

Vinden van meer impact vereist het stellen van andere en diepere vragen. Spiegel u aan de meest prikkelende en irritante vragensteller: moderne kunst.

 795,00 ex BTW

Categorieën: , ,

Beschrijving

Zie uzelf in context, in proportie en ontdek blinde vlekken; spiegel u aan de meest prikkelende en irriterende vragensteller die er is: moderne kunst. Zo krijgt u zicht op uzelf vanuit echt nieuwe gezichtspunten.

Ik hou ervan langs schilderijen te wandelen, me af te vragen wat de kunstenaar dacht toen hij een werk maakte. Daarom stuur ik al mijn ontwerpers naar musea en galeries. Kunst kan je helpen anders, conceptueel te denken. – Rattan Chadha, oprichter Mexx en CitizenM

Programma

Bij ‘Impact reflection’ gaan we als groep een dag op reis naar Duitsland naar een schitterende plek vol kunst, natuur, inspiratie en uitdaging: Insel Hombroich, net onder Düsseldorf. Een oase van rust voor reflectie op kunst en jezelf.

Museum Insel Hombroich: waar is de Kunst?

Het programma is in handen van Reisgezel Bernard de Groot, trainer en facilitator bij FRISSE BRONNEN en het Gilde van Ondernemers. Voorafgaand aan de reis krijgt u een kleine uitdaging. Al in de luxe VIP touringcar gaat het programma daarmee beginnen met bijvoorbeeld prikkelende stukjes video aan boord. We maken tijdens de ongeveer 2 uur durende reis kennis met elkaar en bespreken aan de tafels onze inzichten. Door rouleren leert u iedere deelnemer kennen.

Aangekomen in Duitsland geeft gids en kunstkenner Rob Schouten van AKV Sint Joost (Den Bosch en Breda) een verrassende introductie over de rollen en de geheimen van kunst. En gaat met u aan de slag over welke doelen een kunstenaar kan hebben.

Natuurlijk gaat u een breed palet van voornamelijk moderne kunst zien en voelen. Maar méér dan dat, u gaat ook doen en delen, aan de hand van een uitdaging voor u op maat.

Resultaten

U gaat naar huis met inzicht in uw vaardigheden en verrijkt met kennis en nieuwe ideeën over uw mogelijke rol en impact in deze wereld of uw organisatie.

Doelgroep

Deze reis is speciaal voor directeuren en leidinggevenden die zichzelf naar een hoger niveau willen tillen. Mensen die verantwoordelijkheid voor personeel dragen, met mensen omgaan en zichzelf daarin soms ook tegenkomen. En niet bang zijn voor een uitdagend avontuur.

Logistiek

De reis is heeft een opstap naar keuze. Start 9:00 en retour uiterlijk 23:00.

Minimaal 8, maximaal 12 deelnemers.

Informatie

Bel Bernard de Groot, trainer en facilitator bij FRISSE BRONNEN voor meer informatie: 06 – 1244 6086.

 795,00 ex BTWVoeg toe